Naamstickers jongen

Naamstickers jongen

Hippe naamstickers bestellen voor een jongen? Bij Geboortesticker Company vindt je de meest trendy naamstickers voor uw baby of kind met leuke afbeeldingen. 

Naamstickers plakken waarom zo handig?

Naamstickers voor uw baby of kind zijn tegenwoordig onmisbaar. Plak de naamlabels op de spulletjes van uw kind zodat ze deze niet kwijtraken. Plak de naamstickers op broodtrommels, bekers en andere schoolspullen om deze te personaliseren. Ook wanneer uw kind op kamp gaat zullen de spullen niet snel uit het oog verliezen.De naamstickers kun je ook in schoentjes plakken. Ook voor de sport spullen van je kind zijn onze naamlabels een uitkomst.

Naamstickers en kwaliteit:

De naamlabels zijn van perfecte kwaliteit en blijven op elk glad oppervlak kleven. De naamstickers zijn tevens veilig in de vaatwasser en magnetron. 

De naamstickers worden op hoog kwalitatief vinyl geprint met kind vriendelijk eco inkt. Daarna krijgen de naamstickers nog een extra beschermlaag zodat ze niet zo makkelijk kunnen beschadigen.

Naamstickers en onze snelle levering:

De naamstickers gaan per 48 stuks voor € 14,95 en de levertijd is ongeveer 1 a 2 werkdagen. De naamstickers worden verzonden in een envelop met een uitgebreide handleiding.

Kies hier je naamstickers  >

Tags: naamstickers, naamsticker, naamstickers kind, naamstickers baby, naamstickers bestellen, naamstickers maken, goedkope naamstickers, naamstickers vaatwasbestendig, naamlabels kind, naamlabels baby, naamlabels maken, naamstickers met naam, naamstickers klein, naamstickers fiets, plaklabels, naametiketten, stickers.

 

per pagina
 • Naamstickers kind met leuke wasbeer type Finn
  Naamstickers kind met leuke wasbeer type Finn
  € 14,95
 • Naamstickers kind met een stoere krokodil type Dexx
  Naamstickers kind met een stoere krokodil type Dexx
  € 14,95
 • Naamstickers kind met een robot type Rafael
  Naamstickers kind met een robot type Rafael
  € 14,95
 • Naamstickers kind met hondje in raceauto type Mick
  Naamstickers kind met hondje in raceauto type Mick
  € 14,95
 • Naamstickers met een leuke raket type Xavier
  Naamstickers met een leuke raket type Xavier
  € 14,95
per pagina
© 2016 - 2019 Geboortesticker Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel